Zoek rond postcode

De Schelphoek

De Schelphoek

7.8 / 10.0
(9 stemmen)
Serooskerkseweg 18
4327SE Serooskerke Schouwen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0347342085
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtstveldhb@xs4all.nl
51.7020623.789966
9 3.9130434782609 7.8
Gemiddelde waardering uit 9 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Voor scholen:  het mooiste is het natuurlijk als de beheerder jullie de accommodatie laat zien; dan kun je je er een goede voorstelling van maken. Dat kan ook deels op onze site www.natuurkampen.nl
Belangrijk is nog wel even om te weten in welke periode jullie op kamp willen. Bij ons komen groepen van groep 3 tot en met groep 8 en natuurlijk ook van VO en zelfs van HBO en Univ. Het natuurprogramma en de excursies en activiteiten worden altijd helemaal besproken met de school; iedere groep zijn eigen programma.

Het aantal deelnemers, waarmee het leuk programma uitvoeren is, hangt samen met de leeftijd en het type programma; er zijn ca. 55 bedden verdeeld over een aantal zalen. Overigens kunnen we meer accommodaties inhuren om gelijktijdig op meer locaties een programma vorm te geven.
De kosten 2009 (een beetje afhankelijk van aantal leerlingen) zijn voor een 3-daagse (ma-wo, of wo-vr) met programma en voeding vanaf 70 euro per ll.; en 47,50 euro zonder voeding (zelfdoen) maar wel met programma en begeleiding daarvan. Kosten voor een hele week zijn resp. vanaf 115 euro en 80 euro. Overigens hangt dit ook nog samen met eventuele kosten van excursies of bezoeken elders.

Wat activiteiten betreft moet je vooral denken aan natuuronderzoek (met visnetjes, kornetten, microscopen en verrekijkers, grondboren en insectenzuigers, enz.) en meer recreatief: bezoek strand, slikken, mosselvisserij, Neeltje jans, kaasboerderij, speurtocht, creatieve activiteiten, nestkastjes maken, natuurmaaltijden maken, enz.; alles in overleg.
Er zijn 2 gebouwen, een dagverblijf en een slaapgebouwen. In het dagverblijf een eet/zitzaal en op de verdieping wat aparte zitplekken, beneden 2 slaapkamertjes met samen 10 bedden, verder keuken en bijkeuken met vaatwasser, oven, alle potten en pannen en serviesgoed. In het slaapgebouw een slaapzolder voor 14 personen en 3 slaapkamers (2x6p en 1x11p). Fietsen zijn op de accommodatie te huur. In beide gebouwen voldoende sanitair aanwezig.
Weekend groepen:      De basiskosten voor een weekend van vrijdagnamiddags tot zondagmiddag voor een groep tot 25 personen zijn 750 euro, meerdere personen betalen 25 euro p.p. voor de periode. Bijkomende kosten zijn btw 6% en verder alleen het energiegebruik, ervan uitgaande dat jullie zelf schoonmaken.

Kenmerken

Aantal slaapkamers:
8 slaapkamers
8 groepsslaapzalen
Beschikbaar in de volgende periodes:
gehele jaar

Plaats een review

In de buurt gevonden

HH Zeeuwse Kust(7.6/10.0)2km
Noordwelle - Wellandweg 10
 
 
Theema-Bouwlust(8.0/10.0)2.2km
Burgh Haamstede - Bouwmansweg 10
Faciliteiten accommodatie: Douche, Houtkachel, Woonkamer, ...
Soort vakantiehuis: Boerderij
 
 
F. Radecke(8.0/10.0)2.3km
Ellemeet - Ridderweg 8A
 
 
Camping Van der Stel-Jonker(7.8/10.0)3km
Burgh Haamstede - Hogezoom 90
Faciliteiten accommodatie: Douche, Koelkast, Vaatwasser, ...
Soort vakantiehuis: Bungalow, Caravan, Vakantiewoning, ...
 
 
Vakantiewoning Burgh-Haamstede(8.2/10.0)3.2km
Burgh Haamstede - Zandweg 4
Gezellig vrijstaand vakantiehuisje in Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het is geschikt voor een echtpaar zonder kinderen en is gelegen op het perceel van de verhuurder, u heeft uiteraard een eigen ingang. Het woongedeelte van het huisje heeft een gezellig zitje met een...meer...
Faciliteiten accommodatie: Badkamer met douche, Huisdieren niet toegestaan, Televisie, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Brouwershaven - Burgh Haamstede - Ellemeet - Kamperland - Kortgene - Noordwelle - Ouddorp Zh - Renesse - Scharendijke - Zierikzee
Vakantiehuis Spot maakt onderdeel uit van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Contact